EXPERIENCE YOU CAN TRUST

Vilka är vi?

Taximammi och Co är en grupp med seriösa förare som kör under åkerier med egna trafiktillstånd men  som du kan nå via denna sida för att boka en körning i förväg till vettigt pris. Vi är inte lika billiga som andra apptjänster men hos oss vill vi tro att du finner servicen som du kan förvänta dig av en taxiförare. 

Vi håller som bäst på att fixa vår egna app för din service med bra förare. 


- ingen avbokning

- kommer i tid

- rent och fräscht

- Föraren gör sitt jobb och pratar inte i sin telefon


Vi jobbar SERIÖST


För din trygghet och säkerhet

BOKA EN RESA

HUR FUNGERAR DET?


Du vill hitta en taxiresa med ett bolag som är pålitligt. Speciellt om du skall till ARLANDA, ett viktigt möte eller vill bara känna dig trygg med att föraren gör sitt jobb på rätt sätt när du ska hem en sen kväll från restaurangen. Då vill du inte stå där och vänta på föraren som aldrig dyker upp, avbokar eller har nåt annat konstigt för sig. 


DOCK måste DU vara ute i god tid då vi inte fungerar som de snabba apptjänsterna där föraren dyker upp efter bara någon minut. Här förbokar du i GOD TID: 


På kvällar och helger ber vi om överseende då vi förare kör och kanske inte har någon som sitter vid datorn för att kolla bokningarna. Vi svarar så fort vi kan på förfrågningarna som du gör via formuläret. 


Alla förare är anslutna till ett åkeri som har trafiktillståndet och du betalar med kort i bilen som vanligt. Det ska alltså INTE betalas något via denna hemsida då detta är bara en informationstjänst för dej att komma i kontakt med seriösa förare. Du får före resan ETT FAST PRIS innan du bestämmer dej så inga konstigheter och bara enkelhet. 

Kvitto på din betalning får du av föraren när du betalar med KORT i bilen.  


unsplash